Plutselig var det tre…

Denne våren har jeg hatt ett lite personlig prosjekt: å redusere antall strikkeprosjekter til kun ett av gangen. Du ser jo hvor godt det har funket…! Hehe!

Det holdt i 1 måned og 14 dager.

Koften til venstre i bildet heter BMT og er i skrivende stund mitt eldste strikketøy. Da jeg startet på den i april hadde jeg klart målet – null gamle strikkerier i garnkurvene! Det var en skikkelig befrielse for meg, jeg følte det ikke så stressende i hodet, for det hadde vært en del forskjellige uferdige og ikke like vellykkede prosjekter som lå gjemt i skammekroken. Glad og fornøyd strikket jeg i vei på kofta mi, den fikk til og med være med på strikkekafé en gang – og det gikk uten en eneste strikkefeil! Det må være første gang for meg!

Så annonserte Garnbutikken Fortuna på podcasten sin at de skulle ha en sommersamstrikk – samtidig som Tante Ull snappet bilde av nyinnkjøpt garn til Tegna
Du ser jo hvor dette går…

Jeg har lenge tenkt at jeg vil ha en Tegna, og jeg har ofte strikket eller heklet sommertopper, så jeg kunne jo bare ikke la være. En rask titt i garnskapet, fant det nydelige mørkeblå merino/silkegarnet jeg kjøpte på Edinburgh Yarn Festival i 2018, og vips var den på pinnene! Det er jo viktig å følge tradisjoner, ikke sant?! Hihi! (Sommertopp i 2013, 2016 nr 1, 2016 nr 2, 2017)

Så satt jeg der med min Tegna og strikket blonder for harde livet da en ny tanke plutselig slo ned i hodet mitt:

«Hege, du skal strikke deg en rød genser! Litt kort, lange ermer og tykk og god hals!»

«Jaaa!!!», svarte jeg meg selv, «Gjett om jeg skal! Og jeg har jo det perfekte garnet!»

*stjerner i øynene*

Som sagt, så gjort, og her sitter jeg da, med tre strikkeprosjekter samtidig, jeg som hadde lovet meg selv…
Trøster meg litt med at jeg er rimelig sikker på at mønsterstrikk med fire farger samtidig (BMT) blir litt for komplisert på neste strikkekafé, det skal jo tross alt være en sosial sammenkomst, og da passer det jo ikke helt at jeg sitter innerst i en krok med ryggen til alle de andre i lokalet, og teller høyt med øreklokker på hodet for å stenge ut skravlinga bak meg! 😉
Derfor er det supert med glattstrikkeprosjekter ved siden av tenker jeg!

Har du sånne rydde-opp-i-strikkeriene-tanker, og hva strikker du helst på strikkekafé eller andre sosiale sammenkomster? Klarer du å telle mønster mens du skravler med de andre rundt bordet for eksempel?

Klem fra Hege!♥️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s